19
ian.

Zulufii sunt mereu la moda

De-a lungul timpul, s-au tot schimbat tendintele frizurilor si coafurilor, insa una a ramas mereu actuala si de mare efect: buclele. Fie că sunt voluminoase si lejere, fie ca sunt intens rasucite reusesc intodeauna sa atraga privirile si sa primeasca foarte multe aprecieri.

In vremurile noastre, nu e cazul sa le invidiezi pe crete si sa te simti dezavantajata din pricina parului tau drept, caci poti si tu experimenta mai multe stiluri de bucle, in functie de evenimentul la care participi si stare ta de spirit.

Pentru evenimente sofisticate, se pot incerca o multitudine de combinatii de bucle prinse coc sau realizate in combinatie cu impletituri, care ne aminteste de parul pretios al Ilenelor Cosanzene; si odata cu definirea buclelor prinde contur si povestea idilica.

Iar pentru spiritele libere si boeme, care isi doresc sa faca senzatie cand isi vor scoate casca de motocicliste, acele bucle dezordonate si rebele, dar incantatoare, ce le va oferi un aspect beautiful and wild. Sau pentru cele carora le place sa experimenteze coafuri iesite din tipare, exista varianta unor onduleuri exotice, de inspiratie afro.

Prin urmare, indiferent daca vorbim de zulufi voluminosi, lejeri, dezordonati sau foarte stransi si rasuciti, acestia nu-si vor pierde farmecul. Conteaza sa alegeti o forma care sa va transpuna in povestea din care doriti sa faceti parte si sa simtiti ca radiati de frumusete. Profesionistii nostri va asteapta sa le cereti recomandarile si sa va lasati pe mainile si creativitatea lor.