16
sept.

Părul gri – nuanțe și sfaturi de la specialiști

Culoarea cenuşie rămâne, cu siguranță, culoarea anului și în 2020, datorită solicitărilor din saloane şi a extravaganţei sale. Cenuşiul oferă un look grațios şi feminin, însă ştim cu toţii cât de des a fost considerat un inamic asociat cu bătrânețea. Pe de altă parte, această culoare ne poate îmbunătăți aspectul fizic, oferindu-i luminozitate tenului şi prospeţime părului.

Totuşi, dacă iei în calcul o schimbare de look în această nuanţă este necesar să alegi şi o tunsoare pe măsură. Dacă de exemplu, ai faţa alungită, optează pentru o tunsoare care să o echilibreze, facându-o să pară ovală. Dacă ai o față rotundă, optează pentru o tunsoare cu un breton lung.

Ombre argintiu – rămâne un look sofisticat și unic indiferent de lungimea părului sau modul în care preferi să îl aranjezi (bucle lejere sau drept).

Blondul argintiu – când celebritățile dau startul, categoric începe un nou trend. De aceea, blondul cenușiu încă este în tendințe și nu pare să dispară prea curând.

Ombre cenușiu închis – un alt trend care face părul să arate incredibil de bine, această tehnică nu are limită de vârstă, se potrivește oricui, indiferent de lungimea părului.

Așadar, orice nuanță de cenușiu ai alege, ține întotdeauna cont de faptul că vopsirea părului este amestecul a trei culori: pigmentul tău oferit de nuanța naturală din păr, rămășițele vopsirii anterioare și pigmentul dat de noua culoare. Ai răbdare cu părul tău și vei ajunge la rezultatul droit!

Apelează la specialiștii Why Not pentru a îți schimba culoarea, ține minte: vopseaua cumpărată de la magazin nu va arăta așa cum sugerează ambalajul decât dacă nu te-ai mai vopsit niciodată, iar nuanța ta natural este mai deschisă ca cea mai care vrei să o obții.

Noi te așteptăm!