11
sept.

Manichiura perfectă – tendinţe şi sfaturi

Indiferent că sunt scurte sau lungi, o singură culoare sau multicolore, cu o textură lucioasă sau mată, unghiile rămân cartea de vizită a oricărei femei. Și ce femeie nu se face remarcată cu o manichiură impecabilă, făcută chiar de ea sau la salon? Vă spunem noi, nimeni nu trece neobservată.

În trecut, nimănui nu îi lipseau din poșetă lacul, carminul și pila, însă din fericire, nu doar că toate cele trei obiecte au dispărut din geantă, dar riscul să ți se rupă o unghie sau să îți sară lacul sunt istorie. Unghiile cu gel sau semipermanent îți garantează o rezistență mai mare, avantajul de a nu pierde în fiecare săptămână timpul pentru a îți reînnoi aspectul mâinilor și mai mult decât atât, nu este necesar să aștepți să îți crească unghiile pentru a te bucura de lungimea dorită. În plus, chiar și pentru cele mai puțin norocoase posesoare de unghii impecabile oferite de la natură, o manichiură cu gel îi redă perfecțiunea dorită.

Tendințe

Manichiura french rămâne de departe în tendințe, fie că o alegi pe cea clasic franțuzească cu nude și alb, fie că o personalizezi în funcție de starea ta.

Roșul, o culoare intensă, nelipsită cel puțin o dată pe an, în prag de sărbători, rămâne întotdeauna o opțiune atunci când nu știi ce să alegi.

Forma unghiilor şi modelele aplicate pe acestea se schimbă şi în funcţie de sezon, astfel că vara tendinţele duc către o formă stiletto sau migdală, pline de culoare mai mult sau mai puţin ţipătoare, pe când iarna, tendinţa este de a alege o formă scurtă, la baza buricului, în culori neutre sau nonculori.

Sfaturi

O manichiură impecabilă va avea întotdeauna nevoie de două mâini ca să fie executată, așadar chiar și cele mai îndemânatice și talentate femei petrec mult timp să își facă singure manichiura. Pentru a salva timp și nervi, sfatul nostru este să alegi pe cineva care să îți asigure manichiura dorită.

Ca să fii sigură că porți fix manichiura pe care ți-ai dorit-o, asigură-te că te consulți cu specialistul pe mâinile căruia te lași. Astfel, o mică nemulțumire sau chiar renunţarea să te mai întorci la acesta poate fi cauzată şi de lipsa comunicării.

Ai grijă să te întorci în timpul potrivit pentru întreţinere astfel încât manichiura pe care o ai să nu se strice prea mult şi să îi dea un aspect neîngrijit.