08
dec.

Indrazneste sa fii tot tu si cand arati diferit

„WOW! Imi place la nebunie!”,  „Nu-mi vine sa cred ca sunt tot eu!”, „Am atat de multa incredere in mine acum!”, sunt doar cateva expresii pe care le auzim din ce in ce mai des de la clientele saloanelor noastre.

Exista si beneficii psihologice in urma schimbarii look-ului, insa, doar daca, cu adevarat ai curaj sa renunti la o coafura pe care ai abordat-o ani la rand si intelegi ca doar renuntand la ceea ce ai acum, poti experimenta si bucura de o schimbare.

Insa, de multe ori este destul de greu sa ne gandim la o schimbare fara sa nu devenim anxiosi. Iar cand o alta prietena, iti povesteste despre cum si-a dorit un balayage și un bob lung, dar s-a ales cu un bob asimetric și un blond spalacit, te intrebi daca chiar nu mai bine nu iti mai doresti nicio schimbare. Ce vor pati carliontii tai?!

Invata sa iti urmezi dorintele, nu temerile!

Incepe printr-o atitudine pozitiva, ca se merita sa incerci o schimbare. Dar trebuie sa te pregatesti pentru ea. Iar din acest proces face parte si cateva aspecte de care sa tii cont si sa nu le faci, totusi.

Cand iti doresti atat de mult o schimbare de look, nu te opri la primul salon care iti iese in cale. Si nu decide schimbarea look-ului din pricina unei „fixatii” pe o anumita tunsoare. Cere recomandarile hairstylistilor, care o vor putea adapta formei fetei tale. De asemenea, alegerea unei nuante potrivite pentru parul tau este foarte importanta. Nu accepta o culoare cu care nu te simti confortabil, doar pentru ca este la moda.

La Saloanele Why Not oferim o sedinta gratuita in care se face diagnoza firului de par si in care alegem impreuna coloarea potrivita pentru tine si coafura care sa complementeze intregul look.

Tine minte: adevarata schimbarea vine din interior si exteriorul trebuie sa fie acordat cu ceea ce simti, pentru a putea pasi increzatoare spre o imagine de sine complet noua.