03
mart.

De ce sa alegi epilarea definitiva cu laser dioda EPILDREAM ONE?

Tehnologia avansează rapid, iar în acest moment există mai multe tipuri de dispozitive medicale cu ajutorul cărora părul nedorit de pe corp poate fi îndepărtat. WHY NOT deține cea mai avansată tehnologie și cel mai performant echipament din Europa. Laserul dioda EPILDREAM ONE este o tehnologie sigură, cu epilare eficientă, confortabilă și fără durere.

Epilarea definitivă se poate realiza prin două modalități: laser sau IPL (Intense Pulsed Light). Echipamentele cu tehnologie IPL sunt mai accesibile decât cele laser, însă rezultatele nu sunt în general la fel de satisfăcătoare ca în cazul epilării cu laser.

 

Care este diferenţa între epilarea definitivă cu laser dioda EPILDREAM ONE şi epilarea cu IPL sau SPL?

  • Aceste două tipuri de epilare folosesc diverse lungimi de undă. Epilarea cu laser pătrunde mai profund la nivelul pielii comparativ cu IPL. Laserul acţionează pe o singură lungime de unde, în timp ce IPL utilizează un spectru larg de lungimi de undă a luminii.
  • Epilarea cu IPL este un procedeu rapid şi eficient. În schimb, tehnologia laser prezintă un procedeu mai agresiv cu firul de păr și este mult mai eficient pe termen lung.
  • Pe perioada procedurii de epilare definitivă cu laser dioda EPILDREAM ONE se poate interveni asupra firului de păr în orice anotimp, inclusiv vara, necesitând doar o pauză de 2/3 zile înainte şi după expunerea la soare, în timp ce pentru IPL sau SPL este necesar să eviți expunerea la soare și este recomandat să se intervină în procedură doar pe perioada toamnei sau a iernii.
  • Epilarea definitivă cu laser dioda EPILDREAM ONE se poate realiza chiar şi pe pielea foarte bronzată, sunt necesare mai puţine sedinţe, fiind mult mai efficient și cel mai important de reținut, nu este dureros.

Vestea bună este că la noi găseşti EPILDREAM ONE şi eşti doar la o programare distanţă. ❤️