foto1_Articol1

Zulufii sunt mereu la modă

De-a lungul timpul s-au tot schimbat tendințele frizurilor și coafurilor, însă una a rămas mereu actuală și de mare efect: buclele. Fie că sunt voluminoase și lejere, fie că sunt intens răsucite reușesc întodeauna să atragă privirile și să primească foarte multe aprecieri.

În vremurile noastre, nu e cazul să le invidiezi pe crețe și să te simți dezavantajată din cauza părului tău drept, are și el farmecul său, de care vom vorbi într-un alt articol.

Cu siguranță cunoști crețe care apelează la diverse trucuri pentru a-și îndrepta valurile nărăvașe. La fel poți și tu experimenta mai multe stiluri de bucle: lejere, rebele, în stil afro etc.; vorba englezilor: „It’s a must!”

Am apelat la îndemânarea specialiștilor noștri și vă vom prezenta câteva variante de onduleuri din albumul lor cu aminitiri. Fiecare tip de onduleu vă va transpune într-o poveste diferită. Va fi imposibil să nu găsiți măcar un model pe care să vreți să-l încercați. Vă garantăm că buclele vor arăta spectaculos indiferent de lungimea sau culoarea părului.

foto1_Articol1

Pentru evenimente sofisticate, se pot încerca o multitudine de combinații de bucle prinse coc sau realizate în combinație cu împletituri, care ne amintește de părul prețios al Ilenelor Cosânzene; și odată cu definirea buclelor prinde contur și povestea idilică.

foto2_Articol1

Alături de vestimentație și coafurile transmit preferințele noastre în materie de stil sau putem să ne etalăm admirația față de anumite personalități emblematice pentru o numită perioadă din istoria modei. Cine nu și-ar dori să fie o stea de cinema, măcar la o petrecere cu tematica anii `50?! Dacă faci parte din pasionatele de filme, prinde în părul tău farmecul a la Marilyn Monroe.

foto3_Articol1

Pentru cele mai relaxate, care apreciază un look cât mai natural, recomandăm un păr ondulat în bucle lungi și lejere, pentru o zi obișnuită de primăvară.

foto4_Articol1

Nu am uitat nici de spiritele libere și boeme, care își doresc să facă senzație când își vor scoate casca de motocicliste și vor etala niște bucle dezordonate și rebele.

foto5_Articol1

Pentru cele mai îndrăznețe, cărora le place să experimenteze coafuri cât mai variate și ieșite din tipare, există varianta unor onduleuri exotice, de inspirație afro care oferă un aspect beautiful and wild, vorba cântecului.

foto6_Articol1

Indiferent dacă vorbim de zulufi voluminoși, lejeri, dezordonați sau foarte strânși și răsuciți, aceștia nu-și vor pierde farmecul. Contează să alegeți o formă care să vă transpună în povestea din care vreți să faceți parte și să simțiți că radiați de frumusețe. Profesioniștii noștri vă așteaptă să le cereți recomandările și să vă lăsați pe mâna și creativitatea lor.