01

Zece modele si reinterpretari moderne ale clasicei manichiuri french

Nu este prima data cand spunem acest lucru, insa fie ca ne place sau nu, manichiura ramane cartea de vizita a unei femei. Oricat de putin timp am avea, indiferent de momentul zilei, al contextului social sau eveniment special, unghiile ingrijite sunt un must have. La fel ca tinutele, machiajul sau coafurile, manichiura este menita sa vorbeasca despre personalitatea noastra, insa totodata, raspunde unor reguli de baza, astfel incat modelul pe care il alegem sa fie potrivit situatiei in care ne aflam. Fara indoiala, nu vom purta niciodata unghii stiletto in nuante extravangate la birou sau la intalniri cu parteneri de afaceri. Daca pentru un party putem experimenta cu orice culoare, forma sau textura, manichiura de zi ramane o expresie a noastra ceva mai cuminte, in tonuri naturale, cu aplicatii uniforme si modele delicate.

Iar atunci cand vorbim de modele feminine, delicate, dar care sa reflecte atentia noastra pentru frumusetea in detaliu, cea mai populara alegere ramana manichiura french. Acesta este modelul cu care nu vom da gres niciodata, indiferent de anotimp, tendinte, zi sau noapte, intr-un mediu profesional sau la petrecerile care tin pana in zori.

Iar daca iti doresti sa adopti manichiura french, dar careia sa ii oferi expresivitate si o mica parte din personalitatea ta energica, iata 10 propuneri Why Not care te vor inspira la sfarsit de toamna!

Mizeaza pe aplicatii pretioase

02

Adauga un nail art delicat

03

Ofera personalitate cu aplicatii glam

04

Imbina stiluri de zi si seara, cu sclipiri aurii

05

Experimenteaza cu tonuri profunde de albastru

06

Lasa-te cucerita de eleganta clasicului negru

07

Bucura-te de efectul WOW al reflexiilor cromatice

08

Imbina placutul cu utilul: pastreaza liniile clasice, dar joaca-te cu tonuri pastelate

09-109-209-3