07

Zece cocuri elegante pentru evenimentele speciale din aceasta toamna

Sfarsitul verii si inceputul toamnei reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, atunci cand le suntem aproape prietenilor si rudelor, in cele mai importante clipe ale vietii lor. Pregatirea pentru nunta, desi nu este intotdeauna simpla, poate fi insa un motiv de entuziasm si un prilej de rasfat pentru orice femeie. In definitiv, urmeaza sa petreci cateva ore la salon, timp in care profesionistii in hairstyle, make-up, manichiura si cosmetica te vor rasfata ca pe o adevarata diva.

Chiar daca deja zambesti numai la gandul ca vei petrece timp in salonul de infrumusetare, cu siguranta ai deja unele intrebari in privinta alegerilor pe care le vei face (ceea ce uneori poate fi putin stresant). Noi am decis ca astazi sa vorbim despre hairstyle, si in special, despre cocuri – un simbol clasic al elegantei si rafinamentului.

Un coc perfect realizat nu doar ca iti va sublinia feminitatea, insa este totdeauna o alegere sigura, cu care nu vei da gres. In plus, avantajele acestuia tin nu doar de aspect, ci si de versatilitate si comoditate. Sunt simplu de purtat mai ales in zilele calduroase si daca nu iti place senzatia suvitelor rebele pe fata, atunci cocul este alegerea perfecta pentru tine.

Asadar, lasa-te inspirata de propunerile noastre si fa ca deciziile tale sa fie mai usoare!

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10