Foto1_SWNOltenitei

Un salon de 10 – WhyNot Oltenitei

În al 17-lea an de funcționare a grupului de saloane Why Not, pe Șos. Olteniței Nr. 236 din București a fost inaugurat salonul Why Not cu numărul 10. Acesta vine în întâmpinarea domnilor și doamnelor cu servicii complete de înfrumuseţare: coafor, frizerie, cosmetică, manichiură-pedichiură. Ne lăsăm inspirați și conduși de aceeași pasiune pentru frumusețe din 2001, de când am deschis ușile primului salon de înfrumusețare și ne dorim ca toți clienții noștri dragi să beneficieze de un salon cât mai aproape de ei cu servicii competitive, la un preț accesibil.

 

Foto2_SWNOltenitei

Ne dorim ca timpul petrecut în cele 10, de acum, saloane Why Not să însemne mai mult decât o vizită regulată la frizerie, coafor sau cosmetică, ci să vă bucurați de un moment de frumusețe și răsfăț.

Foto3_SWNOltenitei

Tot pasiunea pentru frumusețe și nivelul ridicat al calității serviciilor oferite ne determină să alegem parteneri care investesc în inovație și cercetare în domeniul frumuseții.

Foto4_SWNOltenitei

Foto5_SWNOltenitei

Salonul este deschis de luni până sâmbătă, între orele 08:30-20:30, duminica 8:30 – 14:00. Vă așteaptă o echipă creativă și talentată, gata să vă ofere servicii de nota 10, la preţuri accesibile.

Foto6_SWNOltenitei

Pentru a fi la curent cu ofertele speciale din saloane, contactați-ne pe pagina de Facebook Saloanele Why Not .