cellula-madre-foto-art

Trezește-ți părul la viață!

Prețuim frumusețea ta și am făcut o pasiune din a-ți oferi cele mai revoluționare produse care să corespundă nevoilor îngrijirii tale. Și de un păr strălucitor, mătăsos, sănătos și plin de vitalitate ar trebui să te bucuri și tu cea care răsfoiește revistele glossy și tânjește după imaginea aceea de star cu un păr impecabil. De ajuns cu starea de visare. Vrem să te ajutăm să îți trezești părul la viață!Să îi amplificistrălucirea și flexibilitatea prin tratamentul CELULA MADRE – Gama Semi Di Luno @Alfaparf.

Tratamentul este bazat pe celulele stemde argan care au proprietatea de a proteja, revitaliza celulele și de a ajuta la accelerarea procesului natural de regenerare a firelor. Astfel, părul își primește din nou aspectul radiant. În funcție de nevoia identificată în procesul de diagnoză a firului de păr îți vor fi indicate 3 tipuri de tratamente:

  • Tratamentul pentru strălucire: Alfaparf Cellula Madre Glow (Multiplicator de vitalitate și strălucire);
  • Tratamentul pentru hidratare: Alfaparf Cellula Madre Nourishment (Multiplicator de hidratare);
  • Tratamentul pentru restructurare: Alfaparf Cellula Madre Restructuring (Multiplicator de restructurare).

 Cellula-Madre---produse

ACUM disponibil și în Saloanele Why Not

Tratamentul constă în amestecarea unui multiplicator de frumusețe, dintre cei 3 concentrați lichizi disponibili  (în funcție de necesitatea firului de păr) cu un elixir de regenerare cu celule stem de argan – Alfaparf Cellula Madre. Multiplicatorii oferă rezultate doar în amestec cu elixirul – Beauty Genesis, care conțin celule stem de argan, Vitamina F, extract de semințe de in și filtre UV.

După realizarea diagnozei firului de păr și alegerea tratamentului specific nevoii resimțite, se trece la etapa de spălare a părului cu șamponul din gama aferentă Semi di Luno. Urmând a se repeta procedura de spălare. Apoi, se aplică rapid tratamentul ales, procedură care va dura aproximativ 10 minute. În funcție de grosimea firului de păr, se va lăsa să acționeze, între 15 – 25 minute, cu aport de căldură (la  climazon). Și înainte de clătire se va aștepta câteva minute pentru răcirea părului.

 

Recomandări de utilzare

Pentru rezultate durabile, se recomandă tratament periodic, pentru început după cum urmează:

  • Hidratare: o dată la 2 săptămâni;
  • Restructurare: o dată pe săptămână;
  • Strălucire: o dată pe lună.

În funcție de tipul și nevoile părul, hairstilistul îți va recomanda frecvența intervenției și mixul de tratamente pentru a putea obține rezultatele dorite.

De asemenea, după efectuarea tratamentelor, se recomandă folosirea șamponului Alfaparf pentru nevoia individuală a părului (hidratare, strălucire, regenerare) din gama Semi di Lino sau gama Precious Nature. Astfel, rezultatele se vor păstra pentru o perioadă mai îndelungată.

 

Te așteptăm la #SaloaneleWhyNot să încerci elixirul care va funcționa ca o reîntoarcere la orgini pentru părul tău, ștergând amintirea unor inamici care determină pierderea strălucirii și vitalității. Efectele sunt vizibile încă de la prima utilizare. Iar datorită ingredientelor speciale, tratamentele ajută și pentru procesul de coafare.