foto1

Tratează-ți iritația tenului și păstrează-ți doar roșeața care se datorează complimentelor

Un ten sensibil poate să roșească doar ca efect al complimentelor primite, dacă alegi produsele de îngrijire potrivite nevoilor sale. În saloanele noastre găsiți soluția reparării, hrănirii și protejării tenului sensibil și iritat: Calm Perfection, de la @Dibi Milano.

Precum intuiți, datorită numelui, acest tratament cosmetic este dedicat calmării tenului cu diferite grade de sensibilitate sau intolerantă, fiind eficient pe roșeața temporară și permanentă.

Datorită ingredientelor active biomimetice care lucrează cu o acțiune de calmare diversificată pe diferitele nivele ale pielii, pentru activarea mecanismelor biologice naturale ale pielii, pentru îmbogățirea microcirculației superficiale și restaurarea barierei cutanate ale pielii.

Tehnologia Multilevel Netwotk și ingredientele active specifice lucrează pe 3 acțiuni diferite: protecție, reparare și fortifiere, redându-i pielii confortul și calmarea.

În compoziția produselor se regăsesc extracte din plantele care au proprietăți recunoscute pentru calmarea iritațiilor. Astfel, extract din gălbenele pentru rolul anti-inflamator, extract de orhidee pentru reglarea echilibrului pielii și întărirea barierei epidermale, ulei de germeni de grău și ulei de mango cu acțiune antioxidantă, de catifelare și regenerare, ulei de migdale pentru elasticitate și hrănire.

Foto2- produse

Tratamentul în salon urmărește trei etape:

În prima fază, se îndepărtează machiajului și alte impurități, cu Calm Perfection – Gentle Micellar Water, nefiind nevoie de clătire. Cu acțiunea sa de curățare în totalitate și tonifiere, este potrivită pentru toate tipurile de ten, respectând bariera epidermală.

A doua fază se realizează în trei pași cu acțiuni care visează relansarea mecanismelor biologice ale pielii, protejarea barierei cutanate și repararea iritației pielii:

  • Calm Perfection – Soothing Serum, cu textura sa ușoară, transparentă, are rolul de a îmbunătăți microcirculația la suprafață.
  • Calm Perfection – Soothing Treatment Kit care conține o mască specială pentru aplicare consecutivă:

o    Soaked gause mask cu un Soothing Concentratespecial, pentru calmarea și reîmprospătarea pielii;

o    Cream Mask care ajută la protejarea barierei cutanate, astfel încât pielea să redescopere confortul și protecția.

  • Calm Perfection – Repair Booster Balm care are o textură moale, ce favorizează aplicarea și absorbția rapidă. Face parte din kitul de produse „must-have” și în trusa personală, pentru a se folosi ca tratament, mai ales, după alternările cutanate sau la schimbările de sezon, când pielea necesită calmare imediată.

În faza a treia și ultima, se aplică Calm Perfection – Professional Soothing Cream pentru hrănirea și fortifierea filmului hidrolipidic, responsabil de protecția împotriva factorilor nocivi și împotriva pătrunderii microbilor în piele. Textura sa bogată și pufoasă, oferă confort imediat, fiind ideală pentru aplicarea la finalul tratamentului datorită alunecării ușoare pe pielea feței.

Ne declarăm că acceptăm înroșirea când este efectul pudorii, nu al suferinței pielii și te așteptăm la cele 10 Saloane Why Not pentru a te ajuta să tratezi tenul iritat și sensibil.