Tot ce trebuie sa stii despre epilarea cu laser dioda

Stim sigur ca nu esti singura care s-a saturat de epilatul cu lama la doar cateva zile sau ceara la cateva saptamani, de disconfortul procedurilor clasice, sau de diferitele iritatii ale pielii. O alta problema frecventa cu care se confrunta o multime de femei este aceea a firelor de par crescute sub piele. Acestea nu sunt doar inestetice, ci deseori duc la infectarea zonei, insotite de durere. Si trebuie sa recunoastem: rareori ne putem bucura de o piele cu adevarat fina dupa epilarea cu metodele clasice.

Nici pentru barbati nu este mai usor, mai ales ca ingrijirea personala a fiecarui domn include deseori indepartarea firelor de par nedorite, din anumite zone ale corpului. Iar in acest caz nici nu credem ca mai este necesar sa mentionam dezavantajele epilarii clasice cu lama sau ceara.

Serviciul de epilarea definitiva cu laser dioda in Saloanele Why Not

02

Noul serviciu de epilare definitiva cu laser dioda din Saloanele Why Not foloseste cea mai avansata tehnologie din Europa, fiind in acest moment cea mai buna solutie pentru a indeparta firele de par nedorite din orice zona a corpului, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Echipamentul utilizat in procedurile de epilare, poarta numele de Epildream One si a fost special conceput pentru a oferi noi avantaje si rezultate obtinute in mai putin timp, dar de mai lunga durata.

Ce este laserul dioda?

Laser-ul este prescurtarea tehnologiei numite “Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation” in traducere, fiind vorba despre amplificarea luminoasa prin emisie de radiatii stimulate. Mai simplu fie spus, laserul utilizat pe zonele dorite ale pielii, trece prin straturile acesteia si este absorbit de melanina din radacina parului, ducand atat la indepatarea firului de par, cat si la distrugerea radacinii acestuia.


Care sunt avantajele epilarii cu laser dioda?

  • Este de fel de eficient indiferent de culoarea pielii sau grosimea firului de par
  • Rezultate obtinute sunt de lunga durata
  • Nu este dureros
  • Rezultatele sunt obtinute in mai putine sedinte comparativ cu tehnologii de generatii anterioare precum epilarea IPL/SPL
  • Nu apar iritatii precum cele dupa epilarea cu lama sau ceara
  • Pielea chiar devine mai fina si mai luminoasa
  • Este la fel de eficient atat pe buza superioara, cat si pe picioare, atat pe pielea deschisa la culoare, cat si pe pielea bronzata
  • Vei uita de procedurile clasice dese si extrem de dureroase, in special in zonele sensibile ale pielii

Care sunt avantajele epilarii cu laser-ul Epildream One din Saloanele Why Not?

03

Utilizand cea mai avansata tehnologie atestata la nivel european, Epildream One este destul de puternic pentru a reduce semnificativ perioada destinata procedurilor de epilare, oferind aceleasi rezultate de durata, intr-un timp mult mai scurt. De exemplu, timpul alocat intre sedintele pentru epilarea din zona sensibila a fetei este redus de la 1-2 luni (in cazul altor aparate), la 2-3 saptamani cu Epildream One.

Desi are o putere de 20Hz, Epildream One este in aceeasi masura delicat cu pielea, asigurand maxim confort si siguranta pentru sanatatea acesteia. In plus, este delicat cu orice tip de piele, indiferent de nuanta acesteia, motiv pentru care poate fi folosit cu usurinta chiar si vara, pe o piele bronzata.

Cum te pregatesti inainte de prima sedinta?

Inainte de a incepe procesul de epilare definitiva cu laser dioda specialistii recomanda evitarea epilarii clasice prin smulgere. Este important ca parul din zona dorita sa ajunga la maturitate si densitate maxima. Aceasta perioada poate varia in functie de fiecare persoana, timp in care pilozitatea vizibila va fi indepartata cu lama sau foarfeca.

De cate sedinte este nevoie?

Numarul acestora poate varia cu pana la 6-8 sedinte, insa cifra este doar orientativa in conditiile in care specialistul este singurul in masura sa ofere informatii clare, tinand cont de mai multi factori precum ritmul de crestere a firului de par, de grosimea acestuia, de densitatea sau rezistenta radacinii.

Este eficient laserul in cazul firele de par crescute sub piele?

Nu doar ca este recomandata, insa aceasta tehnologie este chiar unica ce ofera o solutie concreta pentru persoanele cu acest tip de problema. Pentru ca firele de sub piele sunt aproape imposibil de disciplinat, majoritatea femeilor aleg sa le scoata prin aplicarea presunii in zona in care se afla acestea, ducand la iritatii si semne inestetice in special pe picioare (uneori chiar si in alte zone).

Ce faci cu parul crescut intre sedinte?

Este absolut normal ca parul sa nu fie indepartat dupa una, doua sau trei sedinte (numarul acestora depinde de factorii mentionati anterior). Asadar, ce vei face in privinta firelor vizibile, in perioda dintre sedinte? Ei bine, acestea nu trebuie indepartate prin smulgere (penseta, ceara, aparat de epilat), ci doar cu lama sau foarfeca.

Exista riscuri in utilizarea laserului?

NU. Tehnologia cu laser nu este deloc o noutate in domeniul medicinei, fiind utilizata cu succes de peste cateva decenii, in diferite ramuri ale acesteia. Utilizarea laserului nu prezinta riscuri cancerigene sau efecte negative asupra sanatatii generale sau a pielii.

Cat costa epilarea definitiva cu laser?

Preturile variaza in functie de zona corpului vizata, precum si de numarul de sedinte necesare pentru fiecare persoana.

Vezi AICI lista de preturi disponibile in Saloanele Why Not.

Descopera  OFERTA WHY NOT  la serviciul de epilare definitiva si testeaza cea mai noua tehnologie din Romania, economisind timp si bani.

Nu uita ca pentru orice intrebari sau curiozitati ai avea legate de epilarea definitive, ne poti scrie oricand pe pagina noastra de Facebook, iar pentru consultanta din partea specialistilor nostri, programeaza-te la cel mai apropiat salon Why Not.