Foto_share art_toamna se numara tehnicile de vopsire

Toamna se numără stilurile de colorare ale părului

Una dintre cele mai eficiente modalități de a vă „condimenta” apariția și a avea un look glamuros este schimbarea culorii părului.  Vă prezentăm câteva idei și tehnici de vopsire care sunt în trend, ca să vă inspire în alegerea schimbării look-ului. Cine știe?! Una dintre ele poate fi exact ceea ce căutați de multă vreme. Și vă așteptăm la oricare dintre cele 9 Saloane Why Not ca să le punem în practică.

Balayage

Acest termen franțuzesc, care de ceva vreme răsună foarte des în salaone, denumește o tehnică de evidențiere a colajului de nuanțe, doar cu un ton sau două mai deschise decât la bază, fără a satura întreaga secțiune a părului. Efectul este un joc de nuanțe catifelat, natural, obținut parcă dintr-o expunere blândă la lumina soarelui.

 Ombre

Prin această tehnică se realizează decolorarea gradată a culorii părului. Astfel, se pornește de la o nuanță puternică la rădăcină care se diluează treptat, ajungând foarte deschisă, chiar la o nuanță de blond, spre vârfuri. Pentru un efect mai dramatic, dacă culoarea părului vostru nu este deja din paleta nuanțelor închise, vă recomandăm să închideți culoarea părului de la rădăcină și mai mult.

Foto1_colaj

Highlights

Prin această tehnică de vopsire se oferă părului nuanțe mai deschise decât culoarea naturală, până la trei sau chiar patru tonuri. De asemenea, se poate realiza și prin inversare, cu tonuri mult mai închise decât culoarea de bază – lowlights.

Foto2_h 

Șuvițe în culori curcubeu sau „nenaturale” ori adevărate modele pictate pe firele de păr

Pentru un look fabulos, îndrăzneț și nonconformist vă invităm să încercați șuvițe în culori „nenaturale”, desprinse din gama curcubeului. Se pot folosi duete de culori sau chiar o gamă variată de reflexii.

Pentru cine își dorește să aibă o apariție cu adevărat remarcabilă, se pot incorpora adevătate template-uri pictate, prin reflexii și nuanțe diversificate.

Foto3_suvite

Culori NEON  by Alfaparf

Styling în culori vibrante și intense, cu efect de reflexii neon, care vor funcționa drept surpriza serii: părul devine electrizant atunci când se stinge lumina! #TURNneON

Foto4_colaj_neon