foto1

Surprinde armonia primăverii în manichiura ta

Primăvara ne aduce întotdeauna o dorință de schimbare, de împrospătare. Acum că și-a intrat în drepturi, să o ajutăm la diseminarea veseliei printr-o varietate de modele pentru o manichiură în ton cu bucuria de culoare pe care o vedem în natură.

foto1

Nuanțe pastelate sau intense, cu aplicații haioase, florale sau gliter, rămâne să te decizi ce ai vrea să încerci. Grija pe care trebuie să o ai în alegerea culorilor și modelelor este să se potrivească cu nuanța pielii tale și să îți pună în valoare mâinile. Recomadări pe care le vei primi de la colegele noastre. În rest, aveți liber la veselie.

foto2

Dacă încă nu ești pregătită să renunți la culorile neutre, poți opta pentru un joc de nuanțe, noi l-am botezat „șah mat”. Iar motivul floral va îndulci puțin atmosfera „tensionată” dintre cele două nuanțe și îți va împrumuta din armonia primăverii.

foto3

Iar pentru iubitoarele de all black în orice anotimp, aplicarea unor modele discrete poate fi o alegere inspirată. Se păstrează eleganța și rafinamentul și se oferă un efect jucăuș.

foto4

Vă propunem și nunațe explozive și sofisticate de sărbătoare pentru cele care doresc să acapareze cât mai multe priviri la întâlnirea cu membrii familiei la masa de Paște.

foto5

Te așteptăm la salon să ne pui la încercare creativitatea și să te răsfățăm cu o manichiură glamour.