Foto1

Șterge semnele de oboseală și stres de pe chipul tău!

Lucrezi în ture de noapte? Sau până târziu? Ți se citește pe chip oboseala? Întregul organism va avea de suferit, nu are sens să îți amintim și noi asta, doar ca să te întristăm și mai mult. Însă, stresul și anxietatea îți vor posomorî tenul frumos și luminos, dacă nu iei nicio măsură! În zilele în care decizi să recuperezi orele pierdute, te invităm să treci și pe la salon și să îți oferi un moment de înfrumusețare și relaxare.

Avem soluția pentru a-ți revigora tenul obosit și stresat: masca antioxidantă Magnificent – Prodigio, cu celuloză, îmbibată cu o soluție inovatoare, special creată pentru a combate îmbătrânirea prematură a pielii feței, revitalizează pielea feței, gâtului și a decolteului, reducând semnele de oboseală și stres, hidratând pielea și oferind protecție și confort.

Foto1

Testele, realizate în vitro, au demonstrat că produsul are acțiune antioxidantă puternică, oferind tenului un aspect întinerit, tonifiat și luminos. Rezultatele sunt excepționale, masca fiind 100% naturală, cu un complex de ingrediente active:

o    Complex PERFORMANCE ANTI-OX – are o puternică acțiune antioxidantă, care combate formarea radicalilor liberi;
o    CAPITAL DE PREVENȚIE CELULARĂ – complex de molecule poly-functional, care se integrează în mecanismele naturale de apărare ale celulelor-mamă;
o    VITAMINA E – un element fundamental pentru a combate îmbătrânirea la nivel cutanat, datorită acțiunii anti-aging și antoxidante;
o    COENZIMA Q10 – cu acțiune antioxidantă.

Cum se utilizează? Pașii pe care trebui să-i urmați când folosiți masca Magnificent – Prodigio:

  1. Înainte de a desface, frecați plicul între mâini, pentru a vă asigura că soluția din interior este perfect distribuită pe întreaga suprafață a măștii.
  2. Scoateți masca din plic, despachetați-o și aplicați-o pe față, gât și decolteu.
  3. Asigurați-vă că este bine întinsă pe suprafața dorită.
  4. Lăsați să acționeze 15 minute.
  5. Îndepărtați masca și masați delicat excesul de soluție, până la absorbția totală în piele.
  6. Clătiți cu apă călduță.
  7. Aplicați crema hidratantă.

Pentru mai multe informații despre acest tratament, precum și despre celelalte produse din gama Prodigio, ne puteți scrie pe pagina noastră de Facebook sau să veniți la unul dintre cele 10 saloane Why Not pentru a discuta direct cu cosmeticienii noștri.