Foto1

Spune și tu: „Părul este atuul meu!”

Părul  mătăsos, strălucitor și sănătos este un atu al frumuseții naturale pe care fiecare femeie și-l dorește, indiferent de lungimea pe care o are.

Vorba că în anotimpul tomnatic nu se declanșează doar căderea frunzelor, ci și a firelor de păr are un sâmbure de adevăr, întrucât la trecerea din sezonul cald spre sezonul rece, părul are o predispoziție fiziologică să cadă. Așadar, este nevoie de o atenție deosebită pentru îngrijirea sa. Vor fi utile vizitele la salon pentru măști de regenerare și fortifiere, precum și tunsori mai frecvente sau multe alte recomandări de întreținere pe care le puteți obține de la hairstiliștii noștri, pentru fiecare tip de păr.

Foto1

Dacă vara părul trebuie protejat de expunerea exagerată la razele puternice ale soarelui, de data aceasta, în sezonul ploilor și vântului, e timpul să vă etalați pălăriile sau chiar și eșarfele. Și alegând produse care să vă ferească de electrizarea și îngășarea rapidă a firelor de păr, care pot apărea ca rezultatul purtării îndelungate a accesorilor de pe cap.

 Tundeți-vă vârfurile periodic

Acordați atenție și tunderii regulate a vârfurilor, nu doar atunci când vă doriți să vă schimbați look, pentru a evita surpriza neplăcută să descoperiți, la salon, că trebuie să scurtați și mai mult din lungime, întrucât firele părui sunt despicate.

De asemenea, nu abuzați cu coafatul părului de una singură, fără produse de styling protectoare și cu o utilizare agresivă a aparatele de coafat sau realizarea unui periaj mult prea viguros și să riscați să vă deteriorați firele de păr.

Foto2

Tratamente nutritive pentru un păr sănătos

Fă-ți timp să îți cunoști părul și să îi descoperi nevoile, pentru a putea alege tratamentele potrivite pentru tipul tău de păr.

Foto3

Și alege aliați profesioniști care să te ghideze pentru produsele de îngrijire și înfrumusețare. Verifică acum adresele celor 10 saloane Why Not și oprește-te la cel mai apropiat de tine.