Foto1

Soluție de îndreptare a părului greu de coafat – Alfaparf Design Keratin Therapy

Îți dorești un păr neted, dar care să nu-ți piardă din catifelare și strălucire?! Îți propunem tratamentul cu keratină și îți garantăm că poți să-ți iei rămas bun de la părul ciufulit și greu de coafat.

În Saloanele Why Not, folosim linia de tratament profesională Alfaparf Design Keratin Therapy, care conține o tehnologie inovatoare pe bază de keratină și a fost special concepută pentru a netezi părul indisciplinat și a stopa electrizarea și umflarea în condiții de umezeală. Această gamă de produse, fără parabeni și formaldehide, este adresată tuturor tipurilor de păr, inclusiv pentru părul vopsit. Tratamentul combină performanța cu siguranța. Formula este 100% sigură, fiind în conformitate cu normele internaționale CE și satisface dorințele clientelor de a se bucura de un păr drept.

Kitul Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy conține patru produse care acționează împreună pentru obținerea unui păr drept, mătăsos și strălucitor:

  1. Șampon fără sulf  - pentru curățarea în profunzime a scalpului și deschiderea cuticulei, pregătind părul pentru tratamentul de netezire.
  2. Loțiune de îndreptare a firului de păr cu keratină – în contact cu căldura, rearanjează lanțurile de keratină ale părului și le netezște, fără a fi nevoie de substanțe chimice pentru distrugerea punților de sulf din fibra capilară.
  3. Mască rehidratantă – previne și încetinește procesul natural de deshidratare.
    Părul rămâne revitalizat, strălucitor, ușor de pieptănat și coafat.
  4. Cremă pentru modelarea termică a părului – contribuie la menținerea și intensificarea efectelor cosmetice în timpul tratamentului.

Foto2

Procedura de aplicare a tratamentului durează între 2 și 4 ore, în funcție de lungimea și desimea părului și textura firului de păr. În primele 4-5 zile de la aplicarea tratamentului, părul nu trebuie spălat sau expus în condiții de umezeală.  Apoi, timp de 6 luni, părul se spală exclusiv cu șampon special fără sulf pentru a păstra efectele tratamentului o perioadă cât mai lungă. În general, keratina rezistă pe păr între 3 și 6 luni.

Foto3

Părul drept, suplu și catifelat este la o programare distanță – 021 9905. Te așteptăm cu drag la unul dintre cele 10 Saloane Why Not.