make up 3

Shine! Fii întotdeauna pe scenă!

Fii glamouros și plină de strălucire! Momentele prin care trecem, evenimentele la care participăm ne fac câtodată să ne simțim că defilăm pe scena vieții, unde toți se așteaptă să fim surâzătoare. Chiar dacă în colțul ochiilor uneori se mai ascund lacrimi, trebuie să strecurăm puțină strălucire pe pleoape.

Îndrăznește să ieși din rutina unui machiaj simplu, cu o textură mată, și încearcă puțin praf magic: gliter!

make up 5

Fie că dorești un make-up elecrizant pentru o ieșirea de vineri seara în Centrul Vechi, fie că doar vrei să te simți mai specială într-o după-amiază de sâmbătă, este timpul să încerci gama Aqua Rouge și Aqua Lip disponibile în mai multe nuanțe – pentru a-ți pune buzele în valoare. Iar pentru ochi înstelați, paleta de farduri de la For Ever este ideală datorită multitudinii de culori disponibile. Nu uita nici de o atingere de pudră care să-ți lumineze fața și fondul de ten care să-ți ascundă imperfecțiunile. Completând portofoliul For Ever, fondul de ten Ultra HD asigură o acoperire impecabilă cu o textură de a doua piele, lăsând o piele uniformizată și un ten perfect. Fondul de ten Mat Velvet + oferă, de asemenea, un aspect natural și mat. Aplicat cu mai multe straturi pentru a ajuta la ascunderea petelor, creează un finisaj catifelat.

La Saloanele Why Not, poți încerca și aplicarea unor gene fir cu fir, pentru un aspect mai cuceritor și desprins din povești cu zâne.

gene

Fii originală, îndrăzneață și recurge întotdeauna la un make-up care să corespundă stării tale de spirit.

make up 1

*Brandul MAKE UP FOR EVER a fost creat în anul 1984 într-un boutique din Paris de către Dany Sanz, ca urmare a pasiunii sale pentru artă și makeup. For Ever este o marcă de machiaj profesionist, îndrăgită atât de make-up artiști profesioniști și celebrități, cât și de publicul care apreciază longevitatea unui brand, calitatea, inovația și glam-ul.

make up 2

make up 4