foto-3

Redescoperă-ți frumusețea într-un mod non-invaziv

Ți-e teamă că trecerea alertă a timpului lasă urme vizibile pe tenul tău? Ba chiar ai observat că pe zi ce trece chipul tău capătă cute fine, iar textura tenului îşi cam pierde din catifelare? Nu putem opri timpul, însă avem soluția ideală pentru combaterea ridurilor fine.

foto-1

Specialiștii din echipa WHY NOT recomandă Tratamentul Lift Creator cu produse profesionale de la Dibi Milano pentru unten radiant. Această gamă oferă o soluție inovatoare pentru restaurarea contururilor faciale și definirea trăsăturilor, în care sunt combinate, într-un singur tratament, peelingul cosmetic, reformarea și liftingul. Principalele beneficii ale tratamentului sunt: încetinirea procesului de îmbătrânire a tenului, reducerea ridurilor și redarea fermității țesuturilor faciale.

Foto2

Tratamentul profesional de la Dibi Milano este disponibil în Saloanele WHY NOT și se realizează în mai multe etape pentru o eficiență maximă:

Procedeul începe cu un peeling cosmetic prin aplicarea unei măști intensive cu aspect de gel. Textura delicată a măștii acționează în profunzime și are efect de netezire și reînnoire a țesutului pielii faciale.

A doua fază constă în reformarea cosmetică, care are rolul de a umple pielea cu ingrediente active precum acid hialuronic, colagen și elstină, vitamine și peptide de tip Botox. Vei recunoaște această etapă când vei vedea flacoanele mai mici în care se găsesc „poțiuni magice”, care au efect de repoziționare a trăsăturilor faciale. În același timp, pielea beneficiază de o hidratare intensă.

În cea de-a treia fază se realizează liftingul cosmetic – proces în care celulele sunt stimulate să producă substanțele necesare pentru ca pielea să devină suplă și elastică.

Relaxează-te și uită de grija ridurilor! Produsele revoluționare special concepute pentru obținerea unui ten luminos și sănătos sunt la o programare distanță – 021 9905.

foto-3

Te așteptăm la oricare dintre cele 9 Saloane Why Not să-ți redescoperi frumusețea autentică într-un mod non-invaziv.