Foto_2_art PURe

PURe și SIMPLU, un ten curat și luminos

Tenul este cel care funcționează ca o oglindă personală, fiind primul care îți semnalează când ceva nu  funcționează optim în stilul tău de viață.

Mai mulți factori pot declanșa avlanșa cu probleme ale tenului. Pe timp de vară, din cauza temperaturilor ridicate, transpirației, la care se adaugă bacteriile și poluarea, se poate ajunge la apariția iritațiilor și izbucnirii acneei; mai ales dacă ai un ten cu tentă de îngrășare mai mare.

Îți propunem, ca în ritualul tău de îngrijire să incluzi o vizită la saloanele noastre pentru a încerca tratamentul PURE EQUALIZER by Dibi Milano. Este o gamă versatilă cu efecte eficiente și rapide pentru o piele combinată și uleioasă, echilibrând producția de sebum și reducând imperfecțiunile.

Pure Equalizer este un tratament cu acțiune intensă pentru pielea care se confruntă cu pori mari, puncte negre, puncte albe, coșuri mici, localizate în anumite perioade, cauzate de stres, predispoziții genetice și influențe hormonale.

Foto_1_art PURe

Produsele devin aliații perfecți, pentru a lupta eficient împotriva imperfecțiunilor și pentru a te bucura de un ten mat, cu pori minimizați. Acest lucru este posibil datorită complexului de ingrediente active, cu acțiune de purificare, calmare și reglare a producției excesive de sebum, din exact de

Pur și simplu vei uita de senzația unui ten încărcat, iritat și care nu respiră.

De pildă, în cadrul unei ședințe de tratament se vor putea folosi produsele:

  • PURIFYING CLEANSING POWDER 2 IN 1 – pudră care în amestec cu apa se transformă într-un demachiat ușor ce  va îndepărta eficient impuritățile și rezidurile de machiaj.
  • BIPHASE ASTRINGENT TONER – loțiune tonică pentru purificare și strângerea a porilor, oferind un efect anti-strălucire îndelungat.
  • EXTREME PURITY MUD MASK – mască nămol cu o textură cremoasă care ajută la reechilibrarea florei microbiane a pielii și la reducerea efectului de roșeață, oferind un aspect mai neted al pielii.
  • MATTIFYING BIOCELLULOSE MASK – mască inovativă cu bioceluloză care permite aderarea perfecta pe contururile feței, redefinind textura pielii și oferind o senzație de confort.
  • ANTI-IMPURITY FLUID LONG LASTING +24H – are o acțiune de normalizare a secreției de sebum, lăsând pielea hidratată și purificată pentru o perioadă îndelungată de timp, peste 24h.

E momentul să decizi să-ți începi ziua cu un ten curat, luminos și sănătos pe care să-l admiri zâmbitoare în oglindă toată vara!

Foto_2_art PURe