cellula-madre-foto-art

Promoție tratament premium pentru păr

Tratamentul CELLULA MADRE – Gama Semi Di Luno @Alfaparf este bazat pe celulele stemde argan care au proprietatea de a proteja, revitaliza celulele și de a ajuta la accelerarea procesului natural de regenerare a firelor. Astfel, părul își primește din nou aspectul radiant.

Efectele sunt vizibile încă de la prima utilizare. Aici poți urmări un clip cu metoda de aplicare și rezultatele uimitoare ale tratamentului: https://goo.gl/5fQwfb

Din #pasiunepentrufrumusețe, am creat o ofertă specială pentru tine și părul tău, iar tratamentul Cellula Madre este poate fi efectuat în oricare dintre cele 9 saloane WHY NOT la doar 60 de lei. Prețul include: o fiolă elixir, o doză de tratament, manoperă tratament, spălat x 2 cu șampon profesional Alfaparf, uscat și aranjat ușor.

Foto-promoție-Cellula-Madre

În funcție de nevoia identificată în procesul de diagnoză a firului de păr îți vor fi indicate 3 tipuri de tratamente:

  • Tratamentul pentru strălucire: Alfaparf Cellula Madre Glow (Multiplicator de vitalitate și strălucire);
  • Tratamentul pentru hidratare: Alfaparf Cellula Madre Nourishment (Multiplicator de hidratare);
  • Tratamentul pentru restructurare: Alfaparf Cellula Madre Restructuring (Multiplicator de restructurare).

Recomandări de utilzare

Pentru rezultate durabile, se recomandă tratament periodic, pentru început după cum urmează:

  • Hidratare: o dată la 2 săptămâni;
  • Restructurare: o dată pe săptămână;
  • Strălucire: o dată pe lună.

În funcție de tipul și nevoile părul, hairstilistul îți va recomanda frecvența intervenției și mixul de tratamente pentru a putea obține rezultatele dorite.

De asemenea, după efectuarea tratamentelor, se recomandă folosirea șamponului Alfaparf pentru nevoia individuală a părului (hidratare, strălucire, regenerare) din gama Semi di Lino sau gama Precious Nature. Astfel, rezultatele se vor păstra pentru o perioadă mai îndelungată.

Te așteptăm la #SaloaneleWhyNot să încerci elixirul care va funcționa ca o reîntoarcere la orgini pentru părul tău, ștergând amintirea unor inamici care determină pierderea strălucirii și vitalității.