foto2

Piele catifelată în oricare moment al anului: epilare definitivă cu Laser Diodă

Pasiunea pentru frumusețe ne-a determinat să ne preocupăm de a găsi cele mai bune soluții la nevoile de înfrumusețare și răsfăț.

Știm că soluția de avarie a epilatului cu lama, totuși crează disconfort și griji în plus. Îți prezentăm o soluție pentru a scăpa și de grija epilatului, dar și de toate aspectele inconfortabile ale procedurilor clasice de epilare: firele crescute sub piele, creșterea rapidă a firelor de păr, durere în timpul epilării și rareori bucuria unei pieli cu adevărat catifelate la atingere și care să nu fie iritată. Un pas modern în domeniul esteticii corporale și cosmetică reprezintă serviciul de epilare definitivă cu Laser Diodă.

foto1

Un alt principiul de bază al funcționării saloanelor Why Not a fost încă de la început: servicii la cele mai înalte standarde, la prețuri accesibile. Așadar, cea mai eficientă soluție pentru epilare definită din Europa, o găsiți la un preț avantajos pentru fiecare buzunar, chiar în saloanele noastre.

Tratamentul epilării definitive se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Și vă veți putea bucura de:

-          confort și fără durere, pe durata ședințelor;
-          siguranță pentru sănătatea pielii;
-          delicat cu pielea bronzată;
-          rapid, chiar și în cazul suprafețelor întinse ale pielii (picioare, spate etc.);
-          epilare mai fină ca niciodată.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, ci fă-ți o programare și vino în Saloanele Why Not pentru a te bucura mereu de finețea perlelor, purtând cel mai prețios accesoriu al tău: o piele cu adevărat mătăsoasă în orice perioadă a anului!

foto2 

Ofertele la pachetele de epilare definitivă pot fi verificate pe site-ul nostru, la secțiunea prețuri. Iar pentru întrebări și curiozități, ne puteți scrie pe pagina noastră de Facebook.