Foto_front art

Oglindă, oglinjoară arată-mi un ten „alb ca zăpada”! Încearcă White Science!

Te confrunți cu problema petelor închise pe ten?  Nu ești singura care suferă de discromie și nici nu este o problemă care să rămână fără remediu. Într-adevăr, această îngrijorare apare cel mai adesea odată cu înaintarea în vârstă, la fel ca ridurile.

White Science de la @Dibi Milano este considerat tratamentul „albă ca zăpada”, datorită acțiunii sale de albire, iluminare și uniformizare a tenului cu probleme de pigmentare, ajutând la reglarea producției de melanină.

Având cea mai avansată formulă, îmbogățită cu colagen și ingrediente active care aduce beneficii multiple pielii tale: anti-pete, iluminare, strălucire, amplificarea tinereții și de asemenea, oferă protecție pielii împotriva agenților poluanți.

Foto produse

Produsele sunt îmbogățite cu Complex Whitology:

  • Soluție de o textură spumoasă, cu acțiune de curățare și eliminare eficientă a impurităților și rezidurilor de machiaj.
  • Spray tonic care perfecționează curățarea impurităților și ajută la activarea procesului de iluminare și uniformizare a tenului.
  • Serum activ cu intervenție în încetinirea proceseului de formare a melaniei și cu un efect de deschidere și ilumimnare a pielii.
  • Un kit de tratament, tolerat și de tenul sensibil, care ajută la reglarea procesului de formare a melaninei și prin care se diminuează petele de pe piele. Tratamentul funcționează precum un scut care protejează pielea de puternicele raze UVA, UVB, de factorii poluanți și de principalii factori care determină îmbătrânirea prematură a pielii.
  • O cremă cu o textură ultranetedă care ajută la corectarea petelor închise, oferind un efect de iluminare și uniformizare.

SUPREME WHITE SPOT CORRECTING* 12H RADIANCE CREAM

Viitorul tenului se arată strălucitor, cu gama de produse profesionale WHITE SCIENCE! Fă-ți acum o programare la oricare dintre cele 9 Saloane Why Not și începe procesul de recăpătare a culorii naturale a tenului tău.

Programări Saloane Why Not: 021 9905.