Foto1

Nu e totul roz în viață, dar tenul tău se poate bucura de o așa pefecțiune!

Nu avem cum să nu observăm că pielea suferă în permanență și are felul său de a ne evidenția aceste probleme. Își pierde din luminozitate, din catifelare și vitalitate. Schimbările climatice, uneori bruște, a radiațiilor solare, a unui mediu poluat, a unei lipse de hidratări constante, o alimentație nepotrivită sunt doar o parte din factorii care pot să cauzeze un dezechilibru la nivelul pielii, și astfel să ducă la o îmbătrânire mai rapidă a tenului.

Foto2

Când vorbim despre tenul matur, ritualul de îngrijire ar trebui să fie respectat și mai riguros, pentru rezulate vizibile și de lungă durată. O sporită atenție trebuie oferită curățării, exfolierii și hrănirii tenului.

În acest scop, am ales să vă prezentăm un tratament dedicat pentru curățarea zilnică specifică tenului matur, Face Perfection de la @Dibi Milano. Farmecul acestei gamei este senzația imediată de vitalitate, împreună cu o hrănire în profunzime pe care le aduce tenului, pregătindu-l pentru tratamentele ulterioare.

  • Crema cu textură moale ajută la îndepărtarea impurităților și rezidurilor de machiaj. Oferind o piele curată și catifelată.
  • Tonicul, format dintr-o combinație de ingrediente active și vitamine, conferă tenului prospețime, amplificând senzația de vitalitate.
  • Peeling cosmetic prin care se îndepărtează celulele moarte și se curăță porii, cu o acțiune delicată, dar intensă de exfoliere și eficientă de reînnoire a pielii.
  • Esența cu o textură mătăsoasă oferă o finisare mată și catifelată, dând tenului un aspect neted și o textură redefinită, lăsând pielea curată.

Vino la oricare dintre cele 10 Saloane Why Not și uită-te după produsele rozosine, încearcă tratamentul Face Perfection și tenul tău va avea o viață „roz”. Află mai multe despre produsele pe care le poți achiziționa din această gamă, pentru a putea continua îngrijirea și curățirea tenului și din fața propriei oglinzi.