Foto8_Elvis

Nici băieților nu le este ușor să decidă frizura potrivită

Tunsoarea potrivită îți poate oferi, pe lângă o ținută impecabilă, o armonie între trăsăturile fizice și personalitatea ta, precum și o mai mare încredere în tine.

De mai multă inspirație și sugestii, care îți vor pune în evidență trăsăturile, te vei putea bucura dacă ai alături profesioniști,  cei care îți pot ghida alegerea conform stilului tău. Înainte de a-ți face propuneri, ei vor fi atenți la fizionomia ta, la forma capului și la tipul tău de păr, dar vor oferi importanță și stilului tău vestimentar, timpul de care vei dispune pentru aranjarea și întreținerea frizurii.

Vă prezentăm câteva idei de frizuri din albumul Saloanelor Why Not pentru cei care încă nu s-au decis ce fel de tunsori vor experimenta vara aceasta.

Cele mai cerute stiluri de către clienții noștri sunt și cele mai versatile și mai stilate coafuri dedicate genului masculin. Totodată sunt și cele mai în vogă: Slick haircut, Side part, Undercut și Pompadour, dar și unele mai extravagante.

Foto1_slick

Foto2_slick

Slick haircut, fără îndoială, este unul dintre cele mai populare hairstyule-uri masculine. Acesta datează încă din anii 1930, când bărbaţii erau adepţii frizurilor eterogene, dar formale. Slick haircut-ul oferea o modalitate de a purta părul cât mai plat, neclintit, pentru a nu distrage atenţia de la procesul comunicării în cadrul conversaţiilor.

Foto3_Side part

Foto4_Side part

Side part haircut, unul dintre stilurile de păr care a supravieţuit trecerii timpului, datează din anii 1910, poate chiar dinainte, fiind încă printre preferințele reprezentanților sexului masculin. Popularitatea acestui „cut” se datorează stilului versatil, potrivit atât pentru ţinute casual, cât şi formale.

Foto5_undercut

Foto6_undercut

Undercut a făcut furori anul trecut și continuă să fie în trend şi în 2017. Avantajul pe care îl oferă este faptul că poate fi stilizat într-o sumedenie de moduri, oferind impresia unui hairstyle diferit. Lungimea specifică acestui stil nu este una strictă, putând cu uşurinţă varia de la scurt, la mediu sau chiar lung.

Foto7_pompadour

Pompadour: Indubitabil, cel mai hot trend în materie de frizuri bărbăteşti. Celebrităţi, studenţi, hipsteri sau oameni de afaceri deopotrivă, poartă acest look. A debutat prin a fi o coafură specifică damelor, fiind denumit după Madame de Pompadour, amantă regelui Louis XV; asta până când un bărbat a scos-o definitiv din anonimat.

Da, Elvis Presley a fost cel care a făcut că acest look să fie îndrăgit de toată lumea!

Foto8_Elvis

Cel mai mult contează să te simți bine în piele ta și să alegi un stil care să fie conform cu personalitatea ta, nu să insiști cu orice preț să adopți o frizură care este în trend. Indiferent de ideea ta, treci pe la noi și o vom executa cât ai zice „haircut”! ;-)