Foto_front art

Jurnalul manichurilor de toamnă

Am tras cu ochiul în jurnalul manichiurilor tomnatice și am descoperit care sunt cele mai în vogă  nuanțe și modele din acest sezon. Ți le arătăm și ție pentru a te inspira și a rămâne la curent cu tendințele sezonului.

Prima schimbare este înlocuirea pastelurilor care au făcut furori în sezonul cald cu nuanțe intense, în tonuri mai închise, de roșu aprins, grena sau roșu cherry, mov prună. Nude-ul rămâne în trend datorită versatilității, dar adăugăm șitonuri mai închise care ajung până la nuanța cafelei.

Foto1

Foto2

De asemenea, culorile metalelor sunt preferate pentru manichiura din această toamnă. În culorile lor auriu, argintiu, cupru sau inspirate din texturi naturale și spre exemplu, crearea unui efect de marmură.

Manichiura French rămâne în trend.

Ne-am obișnuit deja ca manichiura French să nu își pierdă farmecul în niciun sezon, oferind aceeași delicatețe și eleganță mâinilor tale. Se poate opta pentru forma clasică ori în variante multicolore, cu strasuri sau cu mici accente de glitter, care să pigmenteze ținuta pentru o seară prețioasă.

Foto3

Foto4

Foto5

Precious Black never remain in back

Nu putem să uităm nici de furorile pe care le produce manichiura all black, mată sau cu pulbere de sidef parcă cernută din praful de stele ca să te simți o adevărată divă.

Foto6

Foto7

Foto8

Dacă toamna asta vrei ca unghiile tale să fie mereu în centrul atenției, vino la sesiunea de înfrumusețare a manichiurii la unul dintre cele 9 saloane Why Not, undetehnicienii te așteaptă cu nuanțele de toamnă etalate și cu ustensilele pregătite. Depinde doar de dorințele tale și de libertatea pe care i-o oferi tehnicianului pentru a-și manifesta creativitatea, care poate merge până la realizarea unor tablouri de toamnă în miniatură pe unghile tale.

Foto9