Poza1

Iubește-ți părul și păzește-l de inamicii care-l pândesc pe timpul verii

Vara aduce valuri de noutăți, începând cu piesele vestimentare din garderoba ta și continuând cu dorința de schimbare a look-ului.

Cele mai romatice, care deja se imaginează plimbându-se pe malul marii, probabil se vor bucura de buclele lungi, vopsitebalayage și ondulate lejer, in ton cu valurile mării, iar cele mai excentrice își vor dori să experimenteze tunsori asimetrice, de diverse mărimi și de ce nu în culori tari, extravagante.

Poza1

Poza2

Indiferent de styling-ul pentru care optezi pentru  selfie-urile din aceasta vara, vrem doar să îți amintim de atenția pe care trebuie să o acorzi părului tău. Căci vara nu vine doar cu rochii diafane și cine romantice la malul mării, ci și cu arșița soarelui, clorul nociv al piscinelor și salinitatea crescută a mării.

Începe cu alegerea șamponului potrivit tipului tău de păr și nevoilor pe care acesta le are: nutritiv și reparator pentru părul deteriorat, șampon care oferă volum părului cu fire subțiri și lipsit de suplețe, șampon pentru definirea părului ondulat, șampon împotriva mătreții și pentru protejarea scalpului sensibil sau chiar șampon pentru fixarea culorii.

De asemenea, un procedeu foarte important este folosirea balsamului care să îți descurce firele degradate, pentru un periaj lin al părului. Te invităm să răsfoiești catalogul nostru de produse dedicate menținerii sănătății și supleții părului:

-          Produse Gama L’Oreal: http://www.saloanelewhynot.ro/catalog/categorie-produse/loreal/

-          Produse Gama Londa: http://www.saloanelewhynot.ro/catalog/categorie-produse/londa/

Părul suferă, la fel ca orice altă parte a corpului, mai ales când este supus unor acțiuni fizice de coafare intensă, de schimbarile bruște de temperatură, sau când ne confruntăm cu perioade stresante. De aceea, măștile nutritive nu sunt un moft, ci o necesitate, pentru menținerea sănătății și strălucirii părului. Și da, chiar și vara! Îndeosebi vara!

Poza3

Te așteptăm la unul dintre saloanele noastre, unde stiliștii îți vor recomanda produsele de care ai nevoie pentru un păr sănătos, mătăsos și strălucitor, precum și idei pentru schimbarea look-ului, vopsire sau coafuri speciale.