Foto_front ar

Frumusețe de toamnă

În timpul sezonului estival, suntem mai îndrăznețe și experimentăm tot felul de look-uri care de care mai strălucitoare și mai viu colorate. În schimb, odată cu venirea toamnei și a temperaturilor mai scăzute, tindem să optăm pentru nuanțe mai cuminți, ușor melancolice, în concordanță cu vremea de afară. Dacă vrei totuși să-ți păstrezi aspectul glamorous care să-ți evidențieze fiecare apariție, recomandăm un mix între culorile pale și cele intense.

Tranziția de la nuanțe subtile spre tonuri intense, închise se poate realiza prin farduri de oranjuri și marouri pale, care oferă un plus de naturalețe. Și fără a realiza schimbări dramatice și bruște, poți opta  pentru nuanțele metalelor grele, care vor oferi un glam rock, în acest sezon.

Nuanțe nud vs. tonuri roșiatice și violet

Tonurile nude oferă prospețime, un look natural și încălzesc atmofera friguroasă, făcând trecerea mai puțin brutală de la machiajul de vară la cel tomnatic. Nuanțele pale, precum  bej, crem, puțin blush în nuanțe mai roșiatice pot fi asortate cu nuanța rujului pentru a obține un efect îndăzneț. Așadar, și rujul roșu rămâne a must have, la fel și purpuriul și gama violet, când ne referim la paleta culorilor intense.

Foto1

Foto2

Foto3 

Party time!

Pentru make-up de petrecere, fardurile în culori precum verde, albastru sau violet, și chiar gri, argintiu și puțin sidef pe ploape vor face senzație. Dacă ești adepta unui look mai dramatic, poți apela la tuș și creion pentru a întări conturul ochilor. Atunci când alegi tipul de machiaj, trebuie să iei în considerare și cât de glossy and glam este evenimentul la care vei participa, dar  și cât de îndrăzneață și creativă îți dorești să fii.

Foto4

Foto5

Foto6

Dacă ochii sunt atuul tău și vrei să-i evidențiezi, mizează pe gene voluminoase, lungi, frumos arcuite. Dacă Mama Natură nu a fost atât de generoasă,  extensiile de gene fir cu fir îți stau la dispoziție pentru a aduce un plus de glam machiajului tău. Aspectul oferit este unul natural, dar de mare efect, pentru un look modern și seducător, atât pentru machiajul de zi, cât și pentru cel de seară.

Foto_gene1

Foto_gene2