01

Saloanele Why Not prezinta inovatia epilarii definitive, prin utilizarea celei mai avansate tehnologii din Europa

Saloanele Why Not prezinta inovatia epilarii definitive, prin utilizarea celei mai avansate tehnologii din Europa 

01

Pasiunea pentru frumusete, dedicarea, profesionalismul si dorinta de a oferi servicii de cea mai inalta calitate ne-au dus pe un drum a carui destinatie unica ramane intotdeauna aceeasi: valorificarea frumusetii si redarea increderii de sine, indiferent de standardele promovate in societatea zilelor noastre.

Un nou pas in cosmetica si estetica corporala era nu doar o necesitate, ci si dorinta noastra de a oferi un serviciu din ce in ce mai popular, dar inaccesibil inca multor femei: epilarea definitiva la cele mai inalte standarde, dar la preturi pe care ti le poti permite.  Astfel, am decis sa aducem in Romania calitatea tehnologiei Epildream One Diode Laser, echipament atestat ca fiind cea eficienta solutie pentru epilarea definitiva, din Europa.

Ce este Epildream One Diode Laser?

02

Epildream One indeplineste cele mai inalte standarde de performanta, fiind special conceput ca un tratament inovativ pentru indepartarea parului nedorit, in deplina siguranta pentru sanatatea pielii tale.

Printre caracteristicile care fac din Epildream One cea mai buna varianta de epilare definitiva, se numara viteza maxima de 20 Hz, cu mult peste media echipamentelor similare, dar si sistemul inovativ de racire, care ofera confort pe perioada sedintelor, precum si siguranta ca pielea ta nu va avea nicio clipa de suferit.

Eficienta dovedita

Actiunea performantei Epildream One se bazeaza pe principiul fototermolizei selective, care transforma energia laserului in energie termala (caldura).

Rezultatele actiunii caldurii se reflecta in distrugerea radacinii firului de par, fara a afecta sub nicio forma structura epidermei.

Tratamentul epilarii definitive se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, iar tu te vei putea bucura de:

  • eficienta pentru toate fototipurile
  • delicat cu pielea bronzata, motiv pentru care poti alege epilarea definitiva in orice moment al anului
  • confort maxim in timpul sedintelor
  • rapid chiar si in cazul suprafetelor intinse ale pielii (precum picioarele la femei sau piept, picioare si spate, la barbati), datorita frecventelor inalte de pana 20 Hz
  • o epilare mai fina ca niciodata, in deplina siguranta pentru sanatatea ta si a pielii tale;

Incredere in personal specializat

Un alt aspect important este acela ca pe langa tehnologia utilizata, profesionistii Why Not care realizeaza astfel de tratamente au participat si absolvit un curs de specializare si perfectionare in Italia, la Milano.

Preturi si oferte

Tehnologia si profesionalismul sunt de aceasta data insotite si de oferte pe masura. Pentru ca ne-am dorit sa te bucuri si de acest serviciu la preturi accesibile, epilarea definitiva in Saloanele Why Not este acum disponibila la costuri mai mici cu pana la 30% comparativ cu alte servicii similare, de pe piata cosmeticii corporale din Romania.

Toate preturile si ofertele sunt disponbile aici.

Asadar, iata ca de acum este simplu sa te bucuri mereu de finetea satinata a perlelor purtand cel mai pretios accesoriu al tau: o piele cu adevarat frumoasa si matasoasa!

Fa-ti o programare, vino in Saloanele Why Not si dezvaluie o piele mai fina ca niciodata. Te asteptam sa testezi noul serviciu, in cinci dintre cele opt Saloane Why Not din Bucuresti:

  1. Salonul Why Not Titan
  2. Salonul Why Not Dorobanti
  3. Salonul Why Noy Progresul
  4. Salonul Why Not Drumul Taberei
  5. Salonul Why Not Berceni