FOTO articol - promoție Crăciun

Discounturi de sărbătoare: -40% la seturi Dibi Milano

seturi-promo-Craciun

În ciuda vremii care nu ne oferă un peisaj iernatic, în Saloanele Why Not ninge cu surprize. Vă oferim reducere 40% la setul de produse Dibi Milano – HydraPerfection & #Age Method. În plus, la achiziționarea unui set primiți cadou un portfard elegant, într-o nuanță rozalie care accentuează feminitatea. Este timpul să oferiți tenului îngrijirea pe care o merită!

Foto-Hydra-Perfection---articol

Acțiunea Hydra Perfection este tratamentul cosmetic care funcționează ca o „hrană” pentru țesutul cutanat, prin care se poate reactiva mecanismul natural de autohidratare al pielii, progresiv și cu eliberare prelungită.

Produsele din gama Hydra Perfection conțin unt de shea care oferă hidratare și lasă pielea catifelată și elastică, acid hialuronic care are un rol important în redarea echilibrului de hidratare al țesuturilor cutanate datorită capacității unice de a restaura legătura moleculelor de apă. Formula conține și complexul Hidra-Performance acționează direct asupra receptorilor care generează și echilibrează nivelul de hidratare și hrănire a pielii.

Foto-Age-Method---articol

Gama Age Method este recomandată mai ales femeilor care se află la menopauză, deoarece în această perioadă epiderma se deshidratează și se subțiază. De asemenea, este ideală  pentru a revigora pielea obosită și a atenua cearcănele, apărute din pricina schimbărilor de fus orar.

Formula, care are în compoziție un aliat pentru redobândirea tinereții tenului – Complex GSH – Epigenol – reușește să combată urmele lăsate de stres și oboseală, oferind rezultate optime pentru pielea din jurul ochilor și buzelor, dar este potrivită, de asemenea pentru gât și decolteu. Rezultând o piele mai elastică, mai compactă.

Promoția este disponibilă exclusiv în cele 9 Saloane Why Not, în limita stocului disponibil. Oferta nu se cumulează cu alte promoții.

Așa cum probabil știați, clientele Saloanelor Why Not beneficiază de o reducere de 20% la toate produsele Dibi Milano dacă le achiziționează la recomandarea specizlistelor noastre în cosmetică. Puteți consulta aici produsele Dibi din portofoliu.

Urmărește-ne și pe Facebook pentru a afla prima toate noutățile în materie de beauty și a prinde cele mai avantajoase oferte cu produse în stoc limitat.