Foto1-cremeleDibi

Cremele Dibi Milano și ritualul de îngrijire

Îngrijirea tenului nu reprezintă doar un moft transformat în ritual, ci o necesitate pentru a avea un ten care să facă față factorilor nocivi la care este expus zi de zi.

Beneficiați de oferta din Saloanele Why Not, -20% la orice cremă Dibi Milano pentru a vă putea bucura de un ten proaspăt, hidratat, mai luminos și mai curat.

Foto1-cremeleDibi

Ten uscat și deshidratat – Gama Hidra Perfection
Pielea deshidratată se caracterizează printr-o lipsă de substanțe care sunt capabile să rețină apa. În timp, pierderea excesivă a rezervelor de apă de la nivelul epidermei duce la îmbătrânirea pielii și la formarea ridurilor, chiar și de la o vârstă fragedă. Acțiunea Hydra Perfection este tratamentul cosmetic care funcționează ca o „hrană” pentru țesutul cutanat, prin care se poate reactiva mecanismul natural de autohidratare al pielii și care vă va reda luminozitatea și frumusețea tenului.

Ten cu pete, neuniform – Gama White Science

Problema petelor închise pe ten, pe numele ei științific – discromie, nu rămâne fără remediu. White Science de la Dibi Milano este considerat tratamentul „albă ca zăpada” care aduce beneficii multiple pielii tale: anti-pete, iluminare, strălucire, amplificarea tinereții și de asemenea, oferă protecție pielii împotriva agenților poluanți.

Ten matur, lipsit de fermitate   – Gama exceptionala #Age Method

Tenul matur este caracterizat de prezența ridurilor, lipsa elasticității și a fermității, lipsa strălucirii și a catifelării. Rețeta pentru reîntinerire, elaborată de specialiștii de la Dibi Milano, se numește Age Method, fiind ideală pentru revigorarea tenului și atenuarea cearcănelor.

Foto2-cremeleDibi

Include în ritualul tău de îngrijire și vizite constante la salon, unde vei primi și recomandări care să te ajute să îți organizezi tabietul de îngrijire ca să te bucuri de o piele mai luminoasă și mai tânără! În saloanele Why Not vei putea găsi și produse dedicate îngrijirii zilnice pentru toate tipurile de ten, produse pentru curățare și tonifiere, măști și creme care îți asigură protecția solară atât de necesară în această perioadă a anului.

Află care este salonul Why Not cel mai apropiat de tine și programează-te din timp, la numerele de telefon disponibile pe website-ul nostru sau pe pagina de Facebook, unde puteți afla toate ofertele speciale existente în saloane!