foto-art

Ce trebuie să știi despre tratamentul cu keratină pentru păr

Tânjești după un păr mai fin și mai drept? Ar trebui să iei în calcul o opțiune populară în lumea dedicată frumuseții, care nu lipsește nici din Saloanele Why Not – tratamentul cu keratină.  Este timpul să-ți iei rămas bun de la părul ciufulit și greu de coafat.

Tratamentul cu keratină este dedicat în special vouă, acelora care vă plângeți că vă „stă părul în toate direcțiile”, precum și vouă celor care obișnuiți să folosiți frecvent întinderea părului cu placa. Voi veți simți cel mai bine beneficiile, bucurându-vă de un păr revitalizat, mai ușor de pieptănat și aranjat. Totodată, acest tratament se adresează și vouă celor care aveți un păr sănătos, dar vreți să îi dați un plus de strălucire.

În Saloanele Why Not, folosim linia de tratament profesională de la Alfaparf Design Keratin Therapy fără parabeni și formaldehide, adresată tuturor tipurilor de păr. Formula este 100% sigură, fiind în conformitate cu normele internaționale CE.

Această gamă conține o tehnologie inovatoare pe bază de keratină și a fost special concepută pentru a netezi părul indisciplinat și a stopa electrizarea și umflarea în condiții de umezeală.

Procedura de aplicare a tratamentului durează între 2 și 4 ore, în funcție de lungimea și desimea părului și textura firului de păr. Kitul Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy conține patru produse care acționează împreună pentru obținerea unui păr drept, mătăsos și strălucitor:

  1. Șampon fără sulf  - pentru curățarea în profunzime a scalpului și deschiderea cuticulei, pregătind părul pentru tratamentul de netezire.
  2. Loțiune de îndreptare a firului de păr cu keratină – în contact cu căldura, rearanjează lanțurile de keratină ale părului și le netezște, fără a fi nevoie de substanțe chimice pentru distrugerea punților de sulf din fibra capilară.
  3. Mască rehidratantă – previne și încetinește procesul natural de deshidratare.
    Părul rămâne revitalizat, strălucitor, ușor de pieptănat și coafat.

3.  Cremă pentru modelarea termică a părului – contribuie la menținerea și intensificarea efectelor cosmetice în timpul tratamentului.

 foto_produse

În primele 4-5 zile de la aplicarea tratamentului, părul nu trebuie spălat sau expus în condiții de umezeală.  Apoi, timp de 6 luni, părul se spală exclusiv  cu șampon special fără sulf pentru a păstra efectele tratamentului o perioadă cât mai lungă. În general, keratina rezistă pe păr între 3 și 6 luni.

Părul drept și fin este la o programare distanță – 021 9905. Te așteptăm cu drag la unul dintre cele 9 Saloane Why Not.