1_Foto_front art

Ce înseamnă Saloanele Why Not?

Pentru noi Saloanele Why Not reprezintă ocazia pe care o aveam pentru a ne exprima #pasiuneapentrufrumusete și a ne îngriji de la A la Z de look-ul clienților noștri, pentru a le aduce zâmbetul pe buze.

2_Foto_zambet

Pentru a fi la înălțimea cererilor clienților noștri, alegem produse de styling și de îngrijire profesioniste, căutăm cele mai performate aparaturi și noi tehnologii din industria frumuseții, oferim hairstyliștilor și tehnicienilor ocazia să se perfecționeze la seminarii de beauty, chiar și peste hotare.

3_Foto1_seminarDibiMilano

4_Foto2_seminarDibiMilano

Seminarii de pregătire pentru oferirea consultanței și realizării tratamentelor cosmetice eficiente, pentru fiecare tip de ten, direct în laboratoarele @Dibi Milano, Italia.

Ne dorim ca pentru tine, ca oricare dintre cele 9 Saloane Why Not să fie o experiență care să-ți aducă mulțumire și încântare, indiferent de serviciul pe care îl vei alege.

Timpul pentru o nouă tunsoare

Credem cu tărie căhairstilistul tău trebuie să fie cel care te poate inspira pentru alegerea unei tunsori în trend, să-ți ofere tips & tricks pentru aranjarea sa, în variate moduri și să îți recomande cele mai potrivite produse de styling.

5_Foto_haicut

Ne vom îngriji cu mare drag și atenție și de cei mai tineri membri ai familiei.

6_Foto_copil

Aranjarea înainte de un eveniment classy

Știm că este foarte important să strălucești și să fii remarcată, iar pentru asta nu ne dorim ca vreo șuviță rebelă sau fire de păr prea terne și fără volum, ori gene nearcuite și sprâncene nesimetrice să îți umbrească frumusețea naturală. Vom fi aliați tăi pentru cele mai chic coafuri, pentru a masca anumite imperfecțiuni și a-ți evidenția atuurile printr-un make-up profesionist.

7_Foto_coafor

8_Foto_tatuajsprancene

9_Foto_gene

Momentul tău de relaxare și înfumusețare: Great attitude comes with great nails!

Indiferent că optezi pentru o manichiură clasică sau ojă semipermanentă ori o construcție din gel, tehnicienii noștri sunt pregătiți pentru a-ți satisface dorințele și îți pun la dispoziție o multitudine de nuanțe și idei. Îți vor transfera din stilul și eleganța unei manichiură French, te vor răsfăța cu adevărate picturi în miniatură, îți vor înveseli zilele posomărâte și vor folosi culori care să se potrivească cu pigmentul pielii tale. O vor inspira până și pe cea mai nehotărâtă în alegerea unei manichiuri și pedichiuri potrivite. Toate acestea pentru că ei cunosc importanța unor unghii îngrijite și frumoase, mai ales pentru cele mai speciale evenimente din viața ta.

10_Foto1_m&p

11_Foto2_m&p

12_Foto3_m&p

13_Foto4_m&p

Experimentezi cele mai noi tehnologii de îngrijire corporală

În Saloanele Why Not găsești serviciul premium de epilare definitivă, prin utilizarea celei mai avansate tehnologii: Epildream One Diode Laser. Te vei putea bucura de o piele incredibil de fină, cum ai visat întotdeauna, rapid, eficient și fără durere.

O recomandă și vedetele care au încercat deja epilarea definitivă cu laser DIODA:

14_Foto1_ep_vedeta2

15_Foto2_ep_vedeta

Ne vei găsi mereu cu zâmetul pe buze, într-o atmosferă prietenoasă, destinsă, cu servicii de calitate la prețuri accesibile și cu foarte mare pasiune pentru frumos. Fiindcă de fiecarea dată când ne treci pragul și te așezi pe locul din fața oglinzii, noi ne luăm angajamentul să îți îndeplinim dorințele în materie de styling și îngrijire!

16_Foto_atmosfera salon

Deschiderea și responsabilitatea pe care o avem față de tine, clientul nostru, ne determină să te încurajăm să ne împărtășești experiența din Saloanele Why Not, chiar dacă ai venit la noi doar de câteva ori sau dacă ești deja un prieten drag: http://www.saloanelewhynot.ro/contact.html

Iar dacă nu ai încercat până acum nici măcar un #haircut la noi, te invităm să navighezi pe site-ul nostru pentru detalii despre produsele pe care le folosim și despre prețurile serviciilor noastre și apoi te așteptăm la Salonul Why Not cel mai apropiat de tine.

Pentru programări: 021.9905

Te invităm să ne urmărești pe Facebook și Instagram, pentru doza zilnică de inspirație și pentru a afla cele mai noi promoții.