Foto1_Articol2

Cauți soluții pentru tenul deshidratat?

Foto1_Articol2

Pielea deshidratată se caracterizează printr-o lipsă de substanțe care sunt capabile să rețină apa. Efectele acestui fenomen în puteți recunoaște când aspectul ei devine uscat, aspru la atingere și începe să se descuameze.

În timp, pierderea excesivă a rezervelor de apă de la nivelul epidermei duce la îmbătrânirea pielii și la formarea ridurilor, chiar și de la o vârstă fragedă.

Vă propunem o soluție care vă va reda luminozitatea și frumusețea tenului. Acțiunea Hydra Perfection este tratamentul cosmetic care funcționează ca o „hrană” pentru țesutul cutanat, prin care se poate reactiva mecanismul natural de autohidratare al pielii, progresiv și cu eliberare prelungită.

Foto2_Articol2

Mai întâi, ca în orice formă de intervenție cosmetică și de îngrijire, se demachează și curăță tenul de impurități. Urmează aplicarea tonicului care vine în completarea acțiunii anterioare, ajutând la eliminarea celulelor moarte de la nivelul pielii și reîmprospătarea tenului, pregătindu-l să primească îngrijirea de care are nevoie.

Prin fiecare procedeu din acest tratament se urmărește revitalizarea pielii dezhidratate. Aplicarea serului aduce un plus de hrănire a pielii care îi va conferi prospețime. Funcționează ca o potolire a setei care va avea rolul de a împiedica pierderea apei din țesutul cutanat, astfel reducându-se riscul apariției ridurilor. Iar pielea feței se va simți netedă, catifelată.

Acestă linie de produse are scopul de a hidrata în profunzime țesutul cutanat și a reda elasticitatea și vigoarea pierdută a pielii. Produsele DIBI Milano sunt alegerea potrivită pentru o hidratarea la cel mai înalt nivel, cu un conținut bogat de acid hyaluronic.

Când veți simți un masaj ușor, realizat cu vârful degetelor e semnul că ultimul pas din acțiunea Hydra Perfection se realizează; anume aplicarea cremei de final, bogată în nutienți și cu o textură catifelată, cu rolul de a hrăni în profunzime și de a proteja la suprafață pielea feței o perioadă îndelungată.

Combinația de care are nevoie tenul tău uscat și deshidratat pentru a fi din nou luminos și sănătos este folosirea unor produse profesionale, o tehnologie performantă și un cosmetician profesionist. Acum te poți relaxa, pentru că le găsești pe toate la saloanele Why Not. Colega noastră te așteaptă deja!

Foto3_Articol2