foto produse

Bucură-te de o frumusețe autentică la orice vârstă!

„Nimeni nu mai este tânăr după patruzeci de ani, dar poţi fi irezistibil la orice vârstă”, sunt cuvintele binecunoscutei creatoare de modă Coco Chanel, pe care le amintim nu cu vreo intenție de a te întrista de trecerea timpului, ci pentru a-ți oferi un imbold să nu renunți la a avea un spirit voi, o atitudine pozitivă și pentru a te încuraja spre o frumusețe autentică. De ce nu, cu un ten revigorat instant! Să îți alimentăm dorința și speranța de a-ți recăpăta fermitatea și elasticitate pielii, pe care vârsta mai înanintată ți le-a furat, dar fără să recurgi la proceduri invazive. Nu mai prelungim suspansul și îți prezentăm gama Fill Perfection de la @Dibi Milano.

Un tratament eficace,  concentrat în 5 sesiuni, menit să restructureze țesuturile, astfel urmele și liniile de expresie să devină mai puțin vizibile, este potrivit pentru față, gât și decolteu. Datorită complexului de ingrediente active bogate în Acid Hialuronic și Peptide se acționează prin umplerea ridurilor din interior și spre exterior, cu un efect de netezire, vizibil de la o zi la alta, rezultând o piele mai compactă și mai netedă.

foto produse

Nu trece nepăsătoare pe lângă acestă informație. Fă-ți timp pentru un moment de îngrijire pentru tine și vino la oricare dintre cele 9 Saloane Why Not pentru a afla despre toate gamele de produse inovatoare Dibi Milano și varianta optimă de tratament, adaptată pentru tipul și nevoile tenului tău.