Beneficiile tratamentelor revolutionare cu microdermabraziune

Beneficiile tratamentelor revolutionare cu microdermabraziune

Orice femeie isi doreste un ten curat, luminos, cu o textura si o culoare uniforma.  Cu toate acestea, factorii ereditari, de mediu sau obiceiurile mai putin sanatoase, influenteaza in mod vizibil aspectul si sanatatea pielii.  Din fericire, noile generatii de tratamente cosmetice ofera solutii inovative, special concepute pentru a oferi rezultate vizibile si rapide.

Ce este microdermabraziunea?

Acest tratament cosmetic reprezinta o tehnica asemanatoare peeling-ului, care actioneaza asupra pielii strat cu strat, celulele epidermice lipsite de viata fiind indepartate si ulterior aspirate. Astfel, se obtine rapid un ten proaspat, sanatos si uniform. Acest tratament se bucura de un enorm succes in intreaga lume, fiind deseori numit un “facelift instant”, ca alternativa eficienta pentru procedee invazive si costisitoare precum cele chirugicale sau peeling chimic.

Care este actiunea tratamentului?

Microdermabraziunea actioneaza la nivelul epidermului, in straturile superficiale, unde se gasesc celulele lipsite de viata sau degradate, impuritati, particule de praf, toate acestea fiind cauze ale tenului cu aspect tern, deshidratat, ce prezinta urme de oboseala.

Cu ajutorul unui vaccum este ridicata o mica portiune de piele iar capatul de tratament cu cristale de diamante indeparteaza celulele moarte, curata porii, atenueaza ridurile fine si petele superficiale, imbunatateste aspectul cicatricelor postacneice, mareste tonusul si elasticitatea, stimuleaza diviziunea celulara si sinteza de colagen, reactivand functiile pielii.

Care sunt efectele microdermabraziunii?

Efectele microdermabraziunii sunt numeroase si imediat vizibile, printre acestea numarandu-se:

  1. Exfolierea tenului
  2. Eliminarea excesul de piele si intensificarea procesului de regenerare al celulelor astfel incat, se releva si eficienta tratamentului in intinerirea tenului
  3. Tratarea semnelor de oboseala si a pielii imbatranite lipsita de luminozitate
  4. Indepartarea petelor generate de expunerea la soare

Reducerea ridurilor fine si liniilor de expresie