12986372_1273099046037162_1522014227_o

Cum să îţi întreţii genele false?

13000432_1256992290994979_228184154_oCum să îţi întreţii genele false?

Extensiile de gene sunt cea mai bună modalitate prin care îţi poţi schimba complet look-ul, oferind privirii tale mai multă profunzime şi mister. Dar pentru a te bucura cât mai mult timp de ele şi pentru a arăta fabulos în fiecare zi, trebuie să ştii cum să le întreţii astfel încât să dureze cât mai mult şi să arate la fel de bine ca în ziua în care te-ai întors de la salon. Şi pentru că la Why Not suntem experţi în ceea ce înseamnă gene false şi extensii de gene, ne-am gândit să împărtăşim cunoaşterea noastră cu tine şi să te ajutăm să ai parte de gene superbe în fiecare zi!

Cât timp durează extensiile de gene?

Fie că vorbim despre gene false 2D sau gene fir cu fir, extensiile de gene pot dura şi până la două luni. Fiind aplicate pe genele tale naturale, ciclul lor de viaţă este dependent de cel al genelor naturale, care, în mod normal, cad o dată la două luni şi sunt înlocuite. De aceea, extensiile de gene, dacă sunt bine întreţinute, vor dura cât durează ciclul natural de viaţă al genelor tale.

gene3Care este cea mai bună metodă de întreţinere a genelor false?

În mod natural, cea mai bună îngrijire pe care o pot primi genele tale false este la salon, acolo unde profesioniştii se vor ocupa de întreţinerea lor. Este recomandat să îţi faci o programare de întreţinere a genelor o dată la 2-3 săptămâni, altfel genele tale pot cădea înainte de vreme şi va fi necesară aplicarea unui set nou. Întreţinerea genelor este foarte importantă deoarece previne căderea prematură a genelor, iar tu te poţi bucura cât mai mult timp de ele.

Adiţional, între două vizite la salon, trebuie să ai grijă la câţiva factori care pot influenţa ciclul de viaţă al genelor tale false. Evită, pe cât posibil, aburul sau expunerea prelungită la abur, deoarece poate cauza căderea prematură a genelor. În ceea ce priveşte rimelul, deoarece multe dintre clientele noastre ne întreabă dacă pot folosi rimel, să nu foloseşti niciodată rimel pe bază de ulei, precum sunt cele waterproof şi nu numai. Uleiul din rimel dizolvă agentul care îţi fixează genele false, cauzând ruperea lor. În mod normal, extensiile de gene nu necesită rimel deoarece oferă acest efect în mod natural, prin design-ul lor. Dacă vrei, totuşi, să foloseşti rimel, ai mare grijă să foloseşti unul pe bază de apă, lucru valabil şi pentru demachiant.

Ce trebuie să eviţi atunci când porţi extensii de gene

Având în vedere că vara se apropie, multe dintre clientele noastre ne întreabă dacă pot înota sau merge la piscina dacă au gene false. Răspunsul este da; apa nu distruge genele false, dar ai, totuşi, grija, la clorul din piscină. În mod normal, genele false sunt create pentru a fi rezistente şi pentru a-ţi înfrumuseţa privirea, fără a-ţi perturba activităţile zilnice. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le eviţi atunci când porţi gene false:

  • Evită contactul cu apa în primele 12-24 de ore după ce le-ai pus şi după întreţinere. Dacă simţi nevoia să îţi reîmprospătezi tenul, un spray pe bază de apă termală poţi folosi în primele 12-24 de ore.
  • Evită aburul fierbinte şi sauna. O relaxare de 10 minute în saună după o şedinţă intensă de aerobic sună minunat, ştim. Dar atunci când porţi gene false, trebuie să eviţi pe cât posibil aburul fierbinte. Şi chiar dacă nu ai gene false, atunci când mergi la saună, ai grijă să îţi înfăşori părul într-un prosop, altfel temperatură ridicată îl va usca şi deteriora.
  • Încearcă să nu îţi atingi sau freci ochii. Ştim că eşti deja obişnuită cu această „interdicţie” deoarece şi atunci când porţi rimel, eviţi să îţi duci mâna la ochi. Dar deoarece extensiile de gene se vor simţi foarte natural, vei fi tentată să uiţi de acest lucru. Reţine faptul că zona ochilor este o zonă cu acces interzis în orice moment al zilei şi astfel vei evita nu doar căderea prematură a genelor, dar şi deteriorarea pielii sensibile din zona ochilor.
  • Dacă foloseşti rimel, pe lângă faptul că trebuie să eviţi rimelul pe bază de ulei, trebuie, de asemenea, să ai grijă cum îl aplici. Nu aplica rimelul de la baza genelor, ci de la mijloc în sus, iar atunci când foloseşti demachiant, ai mare grijă să fie unul pe bază de apă şi nu ulei.
  • Sub nicio formă nu trebuie să foloseşti un aparat mecanic de întors genele! Noi nu recomandăm folosirea unui astfel de aparat nici atunci când nu porţi extensii de gene, deoarece presiunea pe care o exercită este mult prea mare şi deteriorează genele.

La început, poate părea dificil să îţi aminteşti toate aceste lucruri, dar, cu timpul, le vei reţine în mod natural. De asemenea, dacă ai anumite întrebări, te invităm să contactezi oricând salonul Why Not din zona ta şi să îi întrebi pe experţii noştri, care vor fi încântaţi să îţi ofere informaţiile de care ai nevoie.

Te aşteptam în saloanele Why Not să redefinim împreună frumuseţea genelor şi să descoperi magia unei priviri intense, care seduce instantaneu. Pentru programări, te invităm să alegi salonul Why Not cel mai apropiat de tine din lista de mai jos. O zi plină de stil şi frumuseţe îţi dorim!