Foto produse Age Method

Ajută tenul să țină pasul cu spiritul tău tânăr!

Tinerețe fără bătrânețe… este unul dintre visele pe care toate am vrea să-l vedem că se transformă în realitate! La ce trucuri nu am vrea să apelăm ca să ne menținem tenul veșnic frumos și tânăr, iar cei din jur să exclame mereu la adresa noastră: „Nu îți arăți vârsta!” Și singura dovadă că ai împlinit 50 de ani să fie cartea de identitate, nu cutele care îți brăzdează tenul.

Rețeta pentru reîntinerire, elaborată de specialiștii de la @Dibi Milano, se numește Age Method și o găsiți pe etajerele de la Cosmetică, din Saloanele Why Not, în flacoanele de culoare neagră – inspirată de nuanța închisă a măștii, cu efect ocluziv, din kitul tratamentului.

O dată cu înaintarea în vârstă se pierde elasticitatea, tonusul pielii și capacitatea de acomodare rapidă la schimbările mediului și a stilului de viață. Gama Age Method este recomandată femeilor care se află la menopauză, deoarece în această perioadă epiderma se deshidratează și se subțiază. De asemenea, este ideală  pentru a revigora pielea obosită și a atenua cearcănele, apărute din pricina schimbărilor de fus orar.

Formula, care are în compoziție un aliat pentru redobândirea tinereții tenului – Complex GSH – Epigenol – reușește să combată urmele lăsate de stres și oboseală, oferind rezultate optime pentru pielea din jurul ochilor și buzelor, dar este potrivită, de asemenea pentru gât și decolteu. Rezultând o piele mai elastică, mai compactă.

Foto produse Age Method

Tratamentul în salon se realizează în trei etape complexe, în care se utilizează și produse din celelalte game de la Dibi Milano, cu acțiuni mai intense de curățare, hidratare sau pentru a completa și intensifica efectul în restructurarea daunelor cauzate de îmbătrânirea cutanată.

  • În prima fază, se urmărește curățirea profundă a tenului și pregătirea sa pentru următoarele intervenții, cu produse din gama Face Perfection.
  • Pentru faza a doua, considerată faza cu intervenție intensivă, se folosește kitul din produsele Age Method.
  • În faza a treia, se continuă cu aplicarea unui „nectar untos”, de culoare neagră, nutritiv și concentrat din pachetul produselor Age Method, urmat de o cremă îmbogățită cu reflectori optici, pentru un contur al ochilor perfect hidratat. Apoi, se utilizează alternativ produse din gamele Calm Perfection, White Science, Pure Equalizer.

La fel ca și în cazul celorlalte game Dibi Milano, și  Age Method conține produse special concepute pentru a le putea folosi și acasă, continuând astfel intervenția menită să relaxeze țesuturile și să minimieze ridurile cutanate.

Întreabă specialistul cosmetician din saloanele nostre pentru mai multe informații referioare de cum poți să achiziționezi, precum și indicațiile de folosire a produselor, pentru a avea rezultatele dorite.