foto1_m

-50% discount la setul Prodigio C40 Dibi Milano, pentru o îngrijire specială a tenului

Nu rata OFERTA noastră și bucură-te acum de o îngrijire specială pentru a-ți revigora tenul obosit și stresat: un kit intensiv de 30 zile, pentru un tratament cu colagen și ser Prodigio C40 DIBI Milano.

Inovația perlelor de lux de colagen pur, combinată cu serul extraordinar, favorizează revitalizarea tenului, pielii gântului și a decolteului, reducând eficient și vizibil semnele de îmbătrânire sau cele cauzate de stres.

Kitul Prodigio C40 DIBI Milano este ideal pentru toate tipurile de ten; pentru pielea normală este indicată folosirea exclusivă a tratamentului, în timp ce pentru piela uscată se poate combina cu crema hidratantă Dibi Milano. Formarea radicalilor liberi este combătută, fiind favorizată revitalizarea intensă a pielii.

foto2_m

Pașii pe care trebui să-i urmați când folosiți masca Magnificent – Prodigio:

Tratamentul complet de 30 de zile are loc în 2 faze. Se utilizeaza serul timp de 25 de zile, aplicând produsul direct pe față, gât și decolteu, o dată pe zi, dupa curățarea prealalbilă a tenului.

  1. Înainte de a desface, frecați plicul între mâini, pentru a vă asigura că soluția din interior este perfect distribuită pe întreaga suprafață a măștii.
  2. Scoateți masca din plic, despachetați-o și aplicați-o pe față, gât și decolteu.
  3. Asigurați-vă că este bine întinsă pe suprafața dorită.
  4. Lăsați să acționeze 15 minute.
  5. Îndepărtați masca și masați delicat excesul de soluție, până la absorbția totală în piele.
  6. Clătiți cu apă călduță.
  7. Aplicați crema hidratantă.

Urmărește-ne și pe Facebook pentru a afla prima toate noutățile în materie de beauty și a prinde cele mai avantajoase oferte cu produse în stoc limitat.