Foto1_promo ORLY

Unghiile tale merită îngrijire de celebritate

La Saloanele Why Not, alegem cu responsabilitate produsele pe care le folosim pentru a ne respecta promisiunea: Ne îngrijim de imaginea ta cu pasiune pentru frumusețe.

Pentru ca unghile tale să dispună de îngrijirea de care au nevoie, folosim produse profesionale de la ORLY care să-ți ofere o manichiură senzuală în culori diverse.

De ce să alegi OLRY?

Lacurile ORLY oferă farmec și culoare gesturilor, în diferitele ipostaze în care mâinile sunt în prim-plan, când servești o cafea, închei o afacere sau când le fluturi pe ringul de dans.

Foto2_promo ORLY

Lacurile ORLY sunt concepute cu responsabilitate și grijă față de sănătate și mediu, aceste nu conțin DBP, toluen sau formaldehidă, rasina de formaldehidă sau camfor. De asemenea, sunt cruelty free – produsele nu sunt testate pe animale.

Vei găsi întotdeauna nuanțe distinse, texturi cremoase, mate sau cu inserții glitter care să exprime feminitate și să-ți ofere variante multiple de a-ți asorta ținuta și care se vor potrivi perfect pe unghiile tale indiferent de forma lor. De la nuanțe de blue deschis, nude, rose care exprimă calm, seninătate și delicatețe, până la culori tari, mai închise care îți oferă un plus de încredere și strălucire. Însă, toate lacurile OLRY îți permit să ieși din anonimat, îți oferă eleganță și te îndeamnă la un spirit ludic și senzual.

OFERTA SPECIALĂ din Saloanele Why Not

Simte-te ca un adevărat star cu ojă direct din Los Angeles. Poți încerca cât mai multe culori și texturi care să se potrivească cu ținutele tale dedicate evenimentelor festive la care participi. Dar de multe ori o manichiură poate reprezenta un accesoriu și pentru zilele mai monotone de la birou, când simți nevoia să-ți apară puțină culoare în fața ochilor în timp ce tastezi e-mail-urile.

Ne-am gândit la nevoia ta de a te bucura de versatilitate când vine vorba de manichiură și ACUM îți oferim Oja Clasică ORLY la un preț special, de 24 Lei, redus de la 34 Lei. Lacurile ORLY se găsesc în toate cele 9 Saloane Why Not.

Foto3_promo ORLY